Kiropraktorbehandlinger

Som kiropraktor i Odense og Tønder arbejder jeg med manuel medicin. Det vil sige, at jeg anvender en blanding af manipulation (almindelig kiropraktik), akupunktur og bløddelsbehandling. 

Manipulation

Manipulation er en af metoderne hos din kiropraktor i OdenseVed specielle håndgreb påvirkes kroppens led ved små hurtige bevægelser for at opnå bedre bevægelse i led med nedsat funktion. Du vil ofte høre en knæklyd ved manipulationsbehandling, som opstår på grund af en trykudligning i leddet. Manipulationsbehandling er i reglen ikke forbundet med smerter. 

Akupunktur

Din kiropraktor i Odense bruger også akupunktur i smertebehandlingenAkupunktur har vist sig at være meget effektiv til smertebehandling i bevægeapperatet. Nålene er meget tynde, og derfor oplever du kun et mindre ubehag, når nålene placeres i de ømme muskler. Mange oplever en afslappende fornemmelse i musklerne umiddelbart efter behandlingen med akupunkturnåle.   

Bløddelsbehandling

Bløddelsbehandling er en af flere behandlingsmetoder hos din kiropraktor i OdenseVed reduceret bevægelse i bevægeapperatet optræder der ofte muskelspændinger forskellige steder i kroppen, fordi den kompenserer for smerter andre steder i kroppen. Derfor er det en naturlig del af min behandling at få løsnet op i kroppens muskler ved hjælp af andre teknikker end manipulation og akupunktur. For at løsne op i musklerne anvender jeg både manuelle metoder i form af triggerpunktbehandling (manuelle tryk på ømme muskelsteder/myoser), udstræk og øvelser.

Mere end blot et tryk på din ryg

Hos din kiropraktor i Odense får du også træningstips og gode rådUd over den kiropraktiske behandling giver jeg gode råd og en professionel vejledning, så du kan blive bedre til at passe på dig selv.
 
Du får træningstips og vejledning i egenhåndtering så du kan passe bedre på digselv. 
 
Kiropraktor og læge Guddi Steinfath | CVR: 27224121 | Jernbanegade 16, 3. sal, 5000 Odense C - Danmark | Tlf.: 30111202